Nieuw bestuur: het 7e

Geplaatst door

Met de wisseling van de seizoenen heeft ook het Ex Duplo bestuur een (deels) nieuw uiterlijk gekregen. Zoals aangekondigd is afgelopen vrijdag 13 september het nieuwe bestuur geïnstalleerd. In tegenstelling tot de neerslachtige, druilerige herfstdagen gaan wij echter vol nieuwe energie aan de slag om er een geslaagd jaar van te maken.

Voor de komende tijd hebben we verschillende aandachtspunten opgesteld. Zo staan er nieuwe activiteiten op de planning en gaan we intensiever gebruikmaken van onze online kanalen. De website zal verder worden ingevuld en we overwegen om een Ex Duplo nieuwsbrief in het leven te roepen. Om dit laatste zo geslaagd mogelijk te doen, zijn wij benieuwd naar uw voorkeuren als het gaat om updates vanuit de alumnivereniging. We horen het graag via deze enquête!