Agenda

Ex Duplo organiseert (al dan niet samen met In Duplo) borrels en andere evenementen. De agenda voor 2020 is hieronder weergegeven. De afgelopen evenementen van 2019 staan onderaan de pagina.

Januari

24. In Duplo Lustrumgala

Op vrijdagavond 24 januari organiseert In Duplo een bijzonder gala vanwege haar twintigjarige bestaan. Daarmee is dit het vierde lustrum en tevens In Duplo’s eerste schrikkellustrum. Zodoende zal In Duplo met haar leden en actieve alumni dit jaar groots uitpakken. Het gala vindt plaats in Kasteel Oud Wassenaar.

Meer informatie over het evenement en de kaarten is te vinden op de website van In Duplo. Kaartverkoop start vanaf 28 november. Het is mogelijk een externe date mee te nemen.

Februari

7. Amsterdam borrel

De Amsterdamborrel vindt plaats op 7 februari. Meer informatie over de exacte tijd en locatie volgt begin 2020.

Maart

6. Fit for the Future

Op 6 maart 2020 wordt het jaarlijkse Fit for the Future evenement georganiseerd, een samenwerking tussen In Duplo en Ex Duplo.  Alumni spreken over hun professionele ontwikkeling en ervaringen. Daarna wordt gezamenlijk met studenten geborreld. Fit for the Future zal in Hotel New York plaatsvinden.

Mei

18. In Discussio Congres

Op maandagavond 18 mei vindt het In Discussio congres plaats in het Erasmus Paviljoen op Campus Woudestein. Het Congresthema wordt later bekendgemaakt.


2019

September

13. Wisselings-ALV

Tijdens de Wisselings-ALV heeft het 6e bestuur het stokje overgedragen aan het 7e, huidige bestuur.

November

8. Rotterdam borrel

Op vrijdag 8 november wordt de eerste borrel van het jaar georganiseerd in Rotterdam. De link naar het Facebook evenement vind je hier.

27. Mr.drs.-slotceremonie

Ieder jaar worden afgestudeerde mr.drs.-studenten in het zonnetje gezet tijdens de mr.drs.-slotceremonie. Foto’s van het evenement zijn hier te vinden.