Agenda

Ex Duplo organiseert (al dan niet samen met In Duplo) borrels en andere evenementen. De agenda met komende evenementen is hieronder weergegeven. De afgelopen evenementen staan onderaan de pagina.

Maart

6. Fit for the Future

Op 6 maart 2020 wordt het jaarlijkse Fit for the Future evenement georganiseerd, een samenwerking tussen In Duplo en Ex Duplo. Alumni borrelen samen en sluiten daarna aan bij de In Duplo studenten en sprekers van de avond. De link naar het Facebook evenement is hier te vinden.

April

  1. ESE Alumnidiner

Datum: Woensdag 1 April 2020, Locatie diner: Zalmhuis, Capelle a/d IJssel, Tijd conferentie: 14:00-18:00. Tijd Alumni Diner: 18:30-21:30

Op Woensdagavond, 1 April 2020 zal de jaarlijkse Erasmus School of Economics Alumni Dag plaatsvinden! Erasmus School of Economics en EFR zijn vereerd om voormalig minister-president van Polen en voormalig president van de Europese Raad Donald Tusk op dit evenement te verwelkomen.

Naast de toespraak van Donald Tusk, zullen er interessante sprekers zijn zoals Pieter Elbers (CEO KLM), Peter Stas (CEO Frederique Constant) and Peer Swinkels (CEO Swinckels Family Brewers). Zij zullen hun visie op leiderschap delen.

De dag wordt afgesloten met het Alumni diner in het nieuw gerenoveerde Zalmhuis. Het is mogelijk voor beide evenementen apart te registreren.

Geïnteresseerd? Registreer via: https://www.eur.nl/en/ese/alumni/news-and-events/events-overview/registration/alumni-day-1-april-2020

Mei

18. In Discussio Congres

Op maandagavond 18 mei vindt het In Discussio congres plaats in het Erasmus Paviljoen op Campus Woudestein. Het Congresthema wordt later bekendgemaakt.


2020

Februari

7. Amsterdam borrel

De Amsterdamborrel vindt plaats op 7 februari in Bar Restaurant Miss Molly’s op de Zuidas.

Januari

24. In Duplo Lustrumgala

Op vrijdagavond 24 januari organiseert In Duplo een bijzonder gala vanwege haar twintigjarige bestaan. Daarmee is dit het vierde lustrum en tevens In Duplo’s eerste schrikkellustrum. Zodoende zal In Duplo met haar leden en actieve alumni dit jaar groots uitpakken. Het gala vindt plaats in Kasteel Oud Wassenaar.

Meer informatie over het evenement en de kaarten is te vinden op de website van In Duplo. Kaartverkoop start vanaf 28 november. Het is mogelijk een externe date mee te nemen.

2019

November

27. Mr.drs.-slotceremonie

Ieder jaar worden afgestudeerde mr.drs.-studenten in het zonnetje gezet tijdens de mr.drs.-slotceremonie. Foto’s van het evenement zijn hier te vinden.

8. Rotterdam borrel

Op vrijdag 8 november wordt de eerste borrel van het jaar georganiseerd in Rotterdam. De link naar het Facebook evenement vind je hier.

September

13. Wisselings-ALV

Tijdens de Wisselings-ALV heeft het 6e bestuur het stokje overgedragen aan het 7e, huidige bestuur.