Agenda

Ex Duplo organiseert (al dan niet samen met In Duplo) borrels en andere evenementen. De agenda met komende evenementen is hieronder weergegeven. De afgelopen evenementen staan onderaan de pagina.

Eindejaarsevenement: borrel bij Biergarten

Om het jaar af te sluiten en weer bij te praten na een lange periode zonder borrels, organiseren we samen met In Duplo een borrel bij Biergarten. Schrijf je hier snel in, want de plekken zijn beperkt!

Aanmelding voor nieuw bestuur zijn open

Voor het volgende academisch jaar zijn we op zoek naar een Commissaris Activiteiten en een Commissaris Marketing. Meer informatie vind je hier. De aanmeldingen zijn open t/m 30 juni 2020.

 


2020

Juli

23. Borrel bij Biergarten

De 23e organiseren we samen met In Duplo een borrel bij Biergarten, aanvangstijd is 20:00 uur. Schrijf je snel in via het inschrijfformulier, want de plekken zijn beperkt. Graag tot dan!

Maart

6. Fit for the Future

Op 6 maart 2020 wordt het jaarlijkse Fit for the Future evenement georganiseerd, een samenwerking tussen In Duplo en Ex Duplo. Alumni borrelen samen en sluiten daarna aan bij de In Duplo studenten en sprekers van de avond. De link naar het Facebook evenement is hier te vinden.

Februari

7. Amsterdam borrel

De Amsterdamborrel vindt plaats op 7 februari in Bar Restaurant Miss Molly’s op de Zuidas.

Januari

24. In Duplo Lustrumgala

Op vrijdagavond 24 januari organiseert In Duplo een bijzonder gala vanwege haar twintigjarige bestaan. Daarmee is dit het vierde lustrum en tevens In Duplo’s eerste schrikkellustrum. Zodoende zal In Duplo met haar leden en actieve alumni dit jaar groots uitpakken. Het gala vindt plaats in Kasteel Oud Wassenaar.

Meer informatie over het evenement en de kaarten is te vinden op de website van In Duplo. Kaartverkoop start vanaf 28 november. Het is mogelijk een externe date mee te nemen.

2019

November

27. Mr.drs.-slotceremonie

Ieder jaar worden afgestudeerde mr.drs.-studenten in het zonnetje gezet tijdens de mr.drs.-slotceremonie. Foto’s van het evenement zijn hier te vinden.

8. Rotterdam borrel

Op vrijdag 8 november wordt de eerste borrel van het jaar georganiseerd in Rotterdam. De link naar het Facebook evenement vind je hier.

September

13. Wisselings-ALV

Tijdens de Wisselings-ALV heeft het 6e bestuur het stokje overgedragen aan het 7e, huidige bestuur.