Nieuwe bestuurders gezocht!

Geplaatst door

Ex Duplo zoekt twee enthousiaste nieuwe bestuurders!

Vind jij het leuk om samen met drie andere starters en de secretaris van In Duplo onze vereniging te leiden? En krijg jij energie van het verbinden van alumni door o.a. het organiseren van leuke activiteiten en borrels? Dan ben jij wellicht onze nieuwe Voorzitter, Penningmeester, Commissaris Activiteiten of Marketing!

Wat bieden we?

Een leuke groep starters waarmee je samen de vereniging leidt. Door het kleinschalige karakter is er veel ruimte voor het inbrengen van ideeën en het op korte termijn in de praktijk brengen. Ook ontwikkel je je vaardigheden weer door en boost je je netwerk! Tot slot is een bestuursfunctie goed te combineren met een baan.

Wat zoeken we?

Je bent enthousiast, proactief en pakt zelf ondernemend dingen op. Ook vind je het leuk om met alumni in contact te komen en werk je zelfstandig.

Enthousiast? Stuur een mailtje!

Solliciteer nu door ons een mail te sturen op bestuur.exduplo@gmail.com met jouw voorkeur voor een van de functies en CV! De deadline voor aanmelden is uiterlijk zondag 6 juni

Heb je nog vragen? Stuur ons gerust een mailtje of berichtje.