Buddy’s voor mr.drs.-studenten gezocht

Geplaatst door

Jij hebt het allemaal al een keer meegemaakt: masterkeuzes, afstuderen, solliciteren, een eerste baan, noem maar op. De huidige mr.drs.-studenten zitten hier nog middenin en sommigen kunnen een buddy goed gebruiken. Daarom slaan In Duplo en Ex Duplo de handen ineen om een buddy systeem op te starten.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar Ex Duplo (bestuur.exduplo@gmail.com). Daarna ontvang je een korte enquête, waarin jij jouw voorkeuren kan aangeven (bijv. hoe vaak en op welke manier jij contact wil leggen met jouw buddy). Vervolgens gaat In Duplo op zoek naar een goede match. Zodra de koppels zijn gemaakt, wordt er een gezamenlijke take-off georganiseerd met alle alumni en studenten, waarna het aan de studenten en alumni is om om het contact te behouden.

Dus, heb jij zin om jouw ervaringen en wijsheid met een mr.drs.-student te delen? Geef je dan snel op!

Voor vragen kan contact worden opgenomen met het Ex Duplo bestuur