Eindejaarsborrel

Geplaatst door

Op 10 december 2021 organiseert Ex Duplo een borrel bij Baek in Rotterdam. Aanvangstijd is 20:00, aanmelding via het inschrijfformulier hieronder is verplicht. Wees er snel bij, want de plekken zijn beperkt! We kijken ernaar uit jullie weer te zien!

Mocht je uiteindelijk toch niet aanwezig kunnen zijn, dan vernemen we het graag. In dat geval kunnen we jouw plek aan andere alumni geven.

Inschrijving Eindejaarsborrel

Wij vragen deelnemers om de COVID-19 maatregelen van de Rijksoverheid na te leven. Hoofdzakelijk betekent dit dat je niet kan deelnemen als je symptomen vertoont die bij COVID-19 passen. Mochten symptomen daags voor de borrel opspelen, dan vragen wij dit bij ons te melden, zodat we jouw plekje aan een ander kunnen geven. We willen jullie op het belang van eigen verantwoordelijkheid van deelnemers in dezen wijzen.