Borrel Biergarten 23 juli

Op 24 juni 2021 organiseert Ex Duplo samen met In Duplo een borrel bij Biergarten in Rotterdam. Aanvangstijd is 19:00, aanmelding via het inschrijfformulier hieronder is verplicht. Wees er snel bij, want de plekken zijn beperkt! We kijken ernaar uit jullie weer te zien!

Mocht je uiteindelijk toch niet aanwezig kunnen zijn, dan vernemen we het graag. In dat geval kunnen we jouw plek aan andere alumni geven.

Inschrijving borrel Biergarten 23 juli

Wij vragen deelnemers om de COVID-19 maatregelen van de Rijksoverheid en Annabel na te leven. Hoofdzakelijk betekent dit dat je gepaste afstand bewaart van je mede-borrelaars en dat je helaas niet kan deelnemen als je symptomen vertoont die bij COVID-19 passen. Mochten symptomen daags voor de borrel opspelen, dan vragen wij dit bij ons te melden, zodat we jouw plekje aan een ander kunnen geven. We willen jullie op het belang van eigen verantwoordelijkheid van deelnemers in dezen wijzen. Een dergelijke 1,5 meter borrel zou niet mogelijk zijn zonder dat iedereen zich aan de regels houdt.

Wat betreft de ruimte kunnen we in principe op 1,5 meter borrelen. Ex Duplo kan echter niet garanderen dat deze 1,5 meter grens niet overschreden kan worden, dit is de verantwoordelijkheid van de deelnemers zelf.

    Ik wil graag een borrelpakket

    Ik wil graag een alcoholvrij borrelpakket