Hoe is het nu met: Elian Killeen

Geplaatst door

Even voorstellen: Mijn naam is Elian Killeen, ik ben 26 en in 2012 begonnen met het mr.drs.-programma, met een master Industrial Dynamics & Strategy en een master Financieel Recht. Ik woon nog steeds in het gezellige Oude Noorden in Rotterdam.

Waar ben je momenteel werkzaam en wat doe je daar? In 2019 ben ik begonnen bij Young Colfield als trainee in het Talent Program, een tweejarig management consultancy traineeship. Momenteel ben ik mijn eerste opdracht aan het afronden binnen de internationale tak van ABN AMRO Private Banking. Bovendien heb ik vorig jaar ook nog de loodzware taak van Ex Duplo Kascontrolecommissielid toebedeeld gekregen.

In welk werkveld dacht je tijdens je studie te eindigen en hoe verschilt dat met je huidige sector? Tijdens mijn studie vond ik het altijd al erg lastig om keuzes te maken, ik hield graag mijn opties open en hoopte op den duur erachter te komen wat ik echt leuk zou vinden. Naarmate het einde van mijn studietijd dichterbij kwam, dacht ik wel dat consultancy goed bij mij past. De veelzijdigheid van het werk spreekt me aan, en ik vond het belangrijk om ergens aan de slag te gaan waar ook persoonlijke ontwikkeling veel aandacht krijgt. Daarnaast had ik stiekem niet van tevoren verwacht dat ik een bedrijf met zulke gezellige mensen zou treffen.

Hoe kijk je terug op je studententijd en wat heb je meegenomen? Ik heb er maximaal van genoten. In Duplo heeft daarin ook een belangrijke rol gespeeld, met als hoogtepunten het bestuursjaar en de twee studiereizen naar Israël en Rio de Janeiro. Verder heb ik veel goede vrienden en mooie herinneringen aan deze tijd overgehouden.

Wat is het belangrijkste dat je hebt geleerd tijdens je eerste werkjaren? Dat je na je studie nog lang niet bent uitgeleerd! Daarna begint het eigenlijk pas echt, en leer je jezelf ook weer op een andere manier kennen in een nieuwe omgeving.

Waar zie je jezelf over 5 jaar? Ik ben best blij dat ik hier op dit moment geen zinnig antwoord op kan geven. Bij Young Colfield heb ik het erg naar mijn zin, en ik denk dat ik na mijn traineeship een goede vervolgkeuze kan maken voor mijn volgende stap. Verder denk ik dat ik voorlopig nog niet uit Rotterdam vertrek!

Zien we jou op de volgende Ex Duplo borrel? Absoluut, wanneer vindt-ie plaats?

Aan wie geef je de hoe is het nu met door? Veel mensen hebben laten doorschemeren dat ze zo’n interview natuurlijk wel zagen zitten, maar wie vraagt wordt overgeslagen; ik geef ‘m door aan Emelie Walraven.